Review Massage

Super ontspannend

Rated 5,0 out of 5
14 mei 2021

Het was weer heerlijk ontspannend. Voor de voetmassage op het einde. Viel bijna in slaap.

Helen Vlietman

Beste overall ervaring die ik ooit heb gehad.

Rated 5,0 out of 5
25 september 2020

Rumah mandí nam de tijd om me te leren kennen en zorgte ervoor dat ik me compleet op mijn gemak voelde. De massage was echt heerlijk, en ze voelde precies aan wat ik nodig had. Na afloop hebben we nog even rustig thee gedronken, met iets lekkers en na gepraat over de sessie. Echt enorm fijn om niet meteen de ruimte uit te moeten na zo een fijne massage.

Dit was natuurlijk omdat ik daar behoefte aan had, alles werd gedaan met afstemming met mij.

Voor mij echt voor herhaling vatbaar. Hier wil ik zeker een stukje voor rijden.

Iris

Wat een ervaring

Rated 5,0 out of 5
23 september 2020

Ik kom al langer bij Mandi. Wat was het weer een bijzonder behandeling. Mandi voelt zo goed aan wat ik iedere keer nodig heb. ‘Voetjes-dag’ is het vandaag, oftewel ik was totaal niet in contact met mezelf en moest weer ‘landen’. Dat is weer goed gelukt. Dank lieve Mandi voor je zorgzame aandacht, iedere keer weer.

Helen Vlietman

Heel bijzonder

Rated 5,0 out of 5
20 januari 2020

Ben nu twee keer bij Mandi geweest en beide massages waren, hoewel allebei bijzonder prettig, heel verschillend. Het voelde heel warm en ontspannend zodra ik de deur bij haar binnenstapte. Zij stemde zich heel goed af op wat ik op dat moment nodig had en gaf mij ook inzichten waar ik veel aan heb. De massages zijn heel kundig, verassend en professioneel. Een voorrecht om bij haar terecht te zijn gekomen!

Karin

Kalmte en rust,

Rated 5,0 out of 5
3 december 2019

Het was niet de eerste keer dat Mandi voor mij haar deur open deed, het was wel de eerste keer na een zeer heftige gebeurtenis.

De aarzeling om mijn angsten bij Mandi, en zo ook bij mijzelf, los te laten, neemt ze weg: geen grenzen, geen verschil… alleen maar liefde.

Mandi’s luisterend oor, haar stem en haar aanraking brachten mij een moment van kalmte en rust.

J.