Behandelmenu

Vaak hoor ik na een behandeling; “Dit was geen massage, dit is een belevenis. Een uitstapje voor mijn lichaam en mijn ziel”

Investering in tijd

Ik biedt mijn behandelingen in een vanaf tijd aan. De tijd die ik verbind aan de behandeling is slechts ter indicatie. Lees er hier meer over

Ik weet niet wat mijn lichaam mij verteld, wil jij mij helpen vertalen?

Investering in Euro’s

Een uitwisseling van energie is nodig om elkaar op waarde te schatten en serieus te nemen. Ik gun iedereen een massagebehandeling zoals ik die geef. Lees hier meer over….

Je krijgt na de behandeling een open betaalverzoek. Je hebt dan 2 weken om deze te betalen.

Wat jij geeft Mandí is geen massage, dat is een beleving, een ervaring, een reis. Ik heb hier zoveel aan gehad. En als ik je nodig heb, kan ik gewoon weer bij je terecht. Dank je wel voor je liefde

Behandelmenu

Op dit moment nog plek voor nieuwe klanten.
Uurtarief : €77,77

  • De investering is inclusief gebruik van handdoeken & zelfgemaakte, natuurlijke zelfgemaakte olie. Bij alle behandelingen kun je een zelfgemaakte olie, een kopje thee en verwennerij achteraf verwachten. Neem zo min mogelijk mee. Wil je ook een olie mee naar huis? Kijk dan hier voor meer info en investering.
  • Ik geef ontspannende massages, maar zal ook een groot deel van de behandeling dingen losmaken, gebruik maken van mijn heldervoelend en helderhorendheid en kijken naar thema ’s die er op dit moment voor jou spelen. Kom je na traumabehandeling? Laat mij dit dan vooraf weten.

Boek alvast je behandeling

Verder nog boekbaar, lees hier meer