Investering in tijd

Dat betekend dat je een bepaalde tijd bij mij in de praktijk bent. In deze tijd behandel ik je voor een zelfgekozen doel of wens. Dit doel kan elke behandeling anders zijn en kan ook open zijn. Zo kunnen we de de behandeling helemaal aanpassen naar jou wensen. Je mag ervan uit gaan dat elke behandeling voor een deel uit massage/aanraking bestaat. Verder gebruik ik tijdens de behandeling al mijn kennis, vaardigheden en middelen om jouw behandeling tot een unieke passende ervaring te laten zijn. De tijd die ik verbind aan de behandeling is slechts ter indicatie. Ik werk op gevoel, ik wil je lichaam graag geven wat het nodig heeft. Dat betekend dat ik soms op gevoel merk dat het lichaam iets anders nodig heeft. Soms kan een behandeling zodanig heftig binnenkomen dat ik besluit eerder te stoppen of heeft het lichaam meer/anders nodig. Dit is altijd in overleg. Daarom kan ik soms uitlopen. Ik plan genoeg tijd tussen de massages, daarom zul je niemand “lastig vallen” met de uitloop.