Testimonials

Onlangs heb ik een Rebozo ritueel mogen ontvangen bij Mandi & Sabrina.  Het heeft bij mij een diepe wond van seksueel trauma geraakt en mijn lichaam snapte dat voordat mijn mind erbij kon. Ik voelde me wanhopig en machteloos, maar door liefdevolle nazorg van beide vrouwen, viel het kwartje en kon ik er verder mee. En nu, een aantal weken nadien, kan ik zeggen dat dit ritueel mij een flinke stap vooruit heeft geholpen in de heling van het trauma. Dank jullie wel, lieve Mandi & Sabrina ❤️ (Dit is een deel van een review)

Mandí heeft mij warm ontvangen in haar massagewoonkamer. Zij gaf mij het gevoel dat ze alle tijd voor mij had waardoor ik al heerlijk tot rust kwam. Na een intakegesprek heeft zij mij een fijne massage gegeven die was afgestemd op mijn klachten en persoonlijke wensen. We hebben de massage achteraf nog even besproken. Mandí serveerde bij het gesprek na thee, maar ook wat fruit en nootjes. Ik vond het extra fijn dat Mandí niet alleen een professionele massage biedt, maar ook met mij besprak hoe mijn klachten passen in de context van mijn dagelijkse leven. Kortom, ik kom zeker nog eens bij haar terug.

Het was niet de eerste keer dat Mandi voor mij haar deur open deed, het was wel de eerste keer na een zeer heftige gebeurtenis.
De aarzeling om mijn angsten bij Mandi, en zo ook bij mijzelf, los te laten, neemt ze weg: geen grenzen, geen verschil… alleen maar liefde.
Mandi’s luisterend oor, haar stem en haar aanraking brachten mij een moment van kalmte en rust.

Ik kom al langer bij Mandi. Wat was het weer een bijzondere behandeling. Mandi voelt zo goed aan wat ik iedere keer nodig heb. ‘Voetjes-dag’ is het vandaag, oftewel ik was totaal niet in contact met mezelf en moest weer ‘landen’. Dat is weer goed gelukt. Dank lieve Mandi voor je zorgzame aandacht, iedere keer weer.